Routebeheer.net is een uniek systeem om routes en routenetwerken op een efficiënte manier te beheren en onderhouden. Route-eigenaren, (weg)beheerders, maar ook toeristen en recreanten kunnen melding maken van schadegevallen in het bewegwijzeringsysteem. Dit kan zowel via deze website als via Routebeheer Mobiel, de app geschikt voor iOS- en Android-apparaten.

Hierdoor kunnen beheerders en gebruikers 24 uur per dag, 7 dagen per week hun meldingen doorgeven. Daarnaast heeft de klant te allen tijde inzicht in de status van ieder schadegeval. Is de schade hersteld? Dan kan de onderhoudsdienst via de app direct - vanuit het veld - de status van de melding wijzigen en foto's meesturen ter bevestiging. Routebeheer is daarmee de ideale intermediair tussen u en de onderhoudsdienst.

Routebeheer.net is een initiatief van Folkersma Routing en Sign. Het geeft eigenaren van routes de mogelijkheid om op een zeer efficiënte wijze routenetwerken te beheren. Een duidelijk medium voor iedereen die een schademelding wil doen en altijd up-to-date inzicht in de stand van zaken wat betreft het onderhoud. Alle details van een route, zoals bordlocaties en de technische aspecten, zijn op een gebruiksvriendelijke manier inzichtelijk en de website en apps zijn eenvoudig om mee te werken.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op!

Uiteraard heeft iedere klant haar eigen wensen wat betreft (de uitvoering van) het onderhoud. Daarom kunt u uw eigen pakket van (onderhouds)wensen samenstellen. Bent u geïnteresseerd, of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Met Routebeheer Mobiel kunt u in het veld schade aan bewegwijzering vastleggen en versturen naar het Logboek van Routebeheer.

Er zijn tot nu toe 210036 meldingen doorgegeven via routebeheer.net!